Uffes annalys

16/6 Borgholm - HFF  2 - 0

Det var en av de bättre matcherna från vår sida sett. Både inställning och vissa spelkombinationer stundtals. Helt enkelt ett bra jobb som ett lag. Tyvärr inga poäng, men nu gäller det att spinna vidare på det vi visade upp igår. Nu återstår 3 matcher på vårsäsongen, och dessa är på hemmaplan. Så 7 poäng på dessa ska inte vara någon omöjlighet, bara vi är på hugget och har rätt inställning.

Träningsmatch HFF - Rockneby 7 -2

Riktigt positivt. Det var ändå inget skönspel, men vi låg hela tiden rätt. En ny uppställning för dagen 3-5-2. Magnus "Trutte" Johansson 4 måls skytt.

Träningsmatch RM - HFF 6 - 2

En match  som vi på förväg visste var ett
bra motstånd. Det speglade även matchbilden  stundtals, då det blev mycket försvarsspel för vår del, men att vi också visade att även vi kunde rulla stundtals. Det rullar in ett par enkla mål bakåt i slutet på 1:a halvlek. Men sett över hela matchen är det jämnt då det gäller målchanser. Men deras spelvändningar gjorde att vi fick lägga mycket kraft på att försvara oss. Vi visar en god lagmoral genom hela matchen.

Reklam

se